Wie ben IK?


Lieve mensen,

Ik wil mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Mirriam Müller, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Ik ben woonachtig in Kerkrade, Zuid-Limburg.

Door de jaren heen ben ik werkzaam geweest binnen verschillende zorgorganisaties. Maar toch bleef ik steeds zoeken naar een doel in mijn leven.

In mijn toenmalige werk vond ik na een bepaalde tijd niet meer de voldoening die ik zocht. Dat heeft door de jaren heen geleid naar een zoektocht naar mijzelf. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat zijn mijn kwaliteiten die ik graag wil delen met anderen?

Ik heb vele workshops bezocht. Maar ook verschillende cursussen en opleidingen doorlopen. Enkele voorbeelden: voetreflexmassage, certificaten Reiki 1 en 2, Magnified Healing, Kleurentherapie bij Civas en de Creatieve therapie bij Civas. Steeds verder zoekende om mijn passie te vinden.

Met mijn laatste diploma ben ik heel erg blij: Medium therapeut en trancehealing therapeut. Deze volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door de CRKBO. Deze opleiding was voor mij echt thuiskomen. De laatste puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

Doordat ik bij deze opleiding ook zelf behandelingen onderging zijn er in 1,5 jaar tijd veel oude blokkades afgebroken, zodat ik steeds meer in mijn eigen kracht terugkwam. Daarbij kreeg ik steeds meer inzicht in mijzelf, zodat ik eindelijk wist welke weg ik wil bewandelen en waar mijn passie ligt.

Enerzijds ligt mijn passie bij het begeleiden en ondersteunen van mensen naar bewustwording en heel zijn.

En mijn andere passie is encaustic art: Het intuïtief schilderijen met bijenwas. In ieder schilderij staan heel veel symbolen, dieren en/of personen. Bij ieder schilderij schrijf ik een gechannelde boodschap die ik mag ontvangen van mijn gidsen. Zo’n boodschap geeft inzichten en ondersteuning en kan troost bieden bij verlies van een dierbare.

Ik maak spirituele schilderijen met een boodschap. en zielstekeningen met een gechannelde boodschap

Daarnaast maak ik in opdracht een energetisch schilderij (zielsschilderij)

En ik creëer spirituele schilderijen met verwerking van crematie-as van een dierbare.

Bij mijn werk gebruik ik mijn aangeboren intuïtie en heldervoelendheid om de vinger op de zere plek te krijgen.

Door mijn studie en aangeboren gaven, heb ik een geheel eigen werkwijze ontwikkeld.

© Copyright 2018 - mirriammuller.nl