Heel jezelf 


• Wil jij je verder ontwikkelen?
• Ben jij bereid om uit jouw comfortzone te komen en echt aan jezelf te werken?
• Heb jij problemen waardoor jij niet verder komt?
• Voel jij je vaak moe of heb jij lichamelijke klachten?
• Kamp jij met negatieve overtuigingen waardoor jij niet dat krijgt wat jij wilt?

♥ Lijkt het jou leuk om op creatieve manier aan jezelf te werken en daar echt voor te gaan zitten?
♥ Durf jij naar jezelf te gaan kijken? En vooral durf jij oud gedrag wat jou niet langer dient los te laten zodat jij echt verder kunt komen?
♥ Wil jij weer terug in jouw kracht komen?
♥ Houd jij ervan om jezelf steeds verder te ontwikkelen? Dan is deze online cursus uiterst geschikt voor je.
Ik merk steeds vaker dat mensen moe zijn en moeite hebben om echt in hun energie te blijven. Daarnaast zijn er heel veel mensen zoekende naar zichzelf. Zij weten niet hoe zij verder kunnen komen.
Ja, ook ik ben door dit stuk heen gegaan. En er is veel zelfonderzoek nodig om antwoorden te krijgen. Ikzelf heb een burn-out gehad. Nu weer meer dan 2 jaar geleden. En alle hulpbronnen die ik ingezet heb die waren er in mijzelf.
Ik heb gericht gewerkt met de helende kracht van kleuren en daarnaast ben ik de zoektocht naar binnen aan gegaan. Heel veel inzichten heb ik mogen krijgen over mijzelf en waarom dingen gebeurden. Waarom ik mij iedere keer verloor in werk en waarom ik mij zo klein voelde en niet waardevol.
Uiteindelijk heeft dat zijn vruchten afgeworpen en alle tips en technieken die ik voor mijzelf gebruikt heb ga ik nu inzetten voor jou.

Wil jij echt aan jezelf werken en vooruit komen in het leven? En wil jij daar ook echt tijd voor vrijmaken? Dan is deze online cursus geschikt voor jou.
• Tijdens dit proces ga jij heel veel inzichten krijgen.
• Jij gaat heel veel oude bagage weggooien en je gaat steeds meer kiezen voor jezelf.
• Je leert steeds meer te luisteren naar jouw lichaam en jouw intuïtie.
• Steeds meer oude overtuigingen ga jij erkennen en omzetten in nieuwe krachtige positieve, waardoor jij steeds meer in jouw eigen kracht komt.

Door de geleide meditaties te volgen krijg jij:
• Steeds meer innerlijke rust.
Oude energie gaat er opgeruimd worden
• Jij komt steeds meer in jouw kracht
• Jij krijgt meer energie
• Jij gaat veel positiever in het leven staan

 Dit E-book bestaat 11 geleide meditaties. 
► Ieder hoofdstuk bestaat uit heel veel vragen en ook opdrachten. Daardoor krijg jij heel veel inzichten in jezelf
► Iedere geleide meditatie helpt je om een deel van jezelf te helen.
► + Je kunt je aanmelden voor de werkgroep heel jezelf en jouw ervaringen en vragen met gelijk gestemden. Een besloten groep, zodat jij daar vrijblijvend alles kunt posten wat jou bezig houdt.
►Je kunt de meditaties en opdrachten in jouw eigen tempo doen.
► Je kunt het heerlijk ontspannen doen vanuit jouw eigen veilige omgeving
► Jouw vragen kun je stellen in de FACEBOOK GROEP 

Wat komt er aan bod in dit E-book met geleide meditaties?
► Tips en tools hoe jij in jouw eigen energie kunt blijven.
► Meditaties voor het reinigen van jouw aura.
► in contact met jouw hart
► in contact met jouw innerlijke kind
► in contact met jouw mannelijke deel
► in contact met jouw vrouwelijke deel
►in contact met jou hogere zelf. En nog veel meer..

Je gaat echt heel veel loslaten en je gaat je verbinden met alle delen van jezelf. Daardoor wordt je steeds krachtiger. Door de meditaties te doen ga je heel veel opruimen waardoor jij meer energie gaat krijgen.
Daarnaast zijn meditaties ontspannend. Je krijgt veel meer rust. Meer rust in jouw hoofd, waardoor je ook weer beter kunt slapen.

De technieken die ik hierin gebruik zijn:
• Trance-healing technieken in de vorm van meditaties
• Regressie
• Creatieve therapie in de vorm van opdrachten
• Kleurentherapie. De helende werking van kleuren.

► Je kunt je aanmelden voor de Facebook groep: heel jezelf.
Je kunt inzichten delen met andere cursisten en vragen stellen.
♥ Als extra bonus ontvang je nu nog 7 super meditaties gratis erbij. 
Heel diepgaande meditaties. Heel veel mensen hebben tijdens de heling 7-daagse hiermee heel veel voor zichzelf kunnen bereiken. 

- Healing op een heel diep niveau. 
- Veel meer ontspanning
- Minder klachten

De investering in jezelf voor deze online cursus is: € 77,-.
♥ als extra bonus ontvang je nog eens de meditaties van de heling 7-daagse er gratis bij.

Waarom IK?


Een paar jaar geleden ben ik in een Burn-out terecht gekomen. Ik had al langere tijd klachten maar ik luisterde niet naar mijn lichaam. Van een vrouw die constant rende naar iemand die weinig of geen energie meer had. Heel frustrerend was dat. Ik moet je zeggen, zo ver wil jij het echt niet laten komen. Dit gun ik niemand.


Hoe ben ik uit dit dal gekomen?


Door steeds meer naar mijn lichaam te gaan luisteren, maar vooral naar mijn hart. Heel veel gemediteerd heb ik in die tijd en door trance-healing heb ik veel oude overtuigingen van mijzelf kunnen omzetten in nieuwe overtuigingen zodat ik eindelijk helemaal mijzelf durf te zijn en mijzelf durf te laten zien voor wie ik ben.


Met alle opleidingen die ik heb gevolgd en met mijn levenservaringen ben ik de ervaringsdeskundige en kan ik vrouwen zoals jou nu gericht helpen om weer terug in hun kracht te komen.


De tools en technieken die ik zelf heb gebruikt heb ik verwerkt in deze online cursus en in de geleide meditaties.


Recensies van anderen. Deze heb ik gekopieerd vanuit mijn Facebook pagina.


Dank je voor alle meditaties het heeft al iets in mij verandert.. een begin gemaakt .. al ben ik daar nog lang niet ook heb ik zelf een mooie spirituele tekening gemaakt u heeft mij inspiratie gegeven

...................................................................................................................................

Fantastisch! Ik merk dat ik me lichter voel en ik ben zo dankbaar Mirriam.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dankjewel miriam.

Ik merk echt al dat er veel positiviteit vrijkomt bij.mij.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb hem gisteravond gevolg heb het licht door mijn lichaam gevoeld en kreeg koude rillingen tegen het einde was ik heerlijk ontspannen 💖

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 " Afgelopen periode coaching traject bij Mirriam gevolgd. Het was op zich intensief, maar zeker de moeite waard. Door haar begeleiding heb ik mijn persoonlijke thema in mijn leven kunnen doorgronden en zijn er veel puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Ik begrijp nu beter waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsgevonden hebben. Mijn leven werd gekenmerkt door piekeren en een overvol hoofd. Na deze coachingstraject maakt mijn hoofd geen overuren meer en daar ben ik erg blij mee. 

Mirriam dank je wel voor jouw begeleiding.  "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lieve Mirriam Dill, bedank wat je voor mij gedaan ,ik heb mij zelf gevonden

en na jouw consult kan ik verder met mij leven. Bedankt

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Goede morgen mirre, met mij gaat het goed ik merk dat ik veel beter in me vel zit en veel vrolijker ben. Wat betreft mijn ex man daar ben ik niet meer me bezig en hij doet me ook niks meer dat geeft een heel fijn gevoel. Ik ben er blij dat ik dat consult heb gedaan bij je dank je wel. Goed weekend. Gr Karin 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Na 2 migraine-aanvallen (alweer) contact gezocht met Mirre! Na de behandeling op afstand voelde ik dat mijn maag al rustiger werd. Ik voelde ook iets minder paniek! De tekst die ik erna gestuurd kreeg, greep me erg aan. Ik kreeg een spiegel voorgehouden! Dat raakt, maar ik kan er wel , moet er zelfs iets mee!! Het gaat niet makkelijk worden, maar zoals t nu gaat kan t ook niet langer!! Lieve Mirre bedankt voor je lieve hulp en voor je verhelderende inzichten!! Liefs, Cin


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mirre ik wil je bedanken voor de Healingconsult nu 2 weken geleden. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk zijn positieve uitwerking en het is nog steeds in werking. Toen ik bij je wegging voelden ik de energie stromen en toen je mij belden hoe het ging voelden ik weer die energie. Prachtig werk en ik kom zeker nog terug mocht ik er weer aan toe zijn. 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bestel hier nu het E-book inclusief 11 geleide meditaties + als extra bonus nog eens de meditaties van de heling 7-daagse er gratis bij. Nu voor de unieke prijs van € 77,-.
Aanmelden voor de online cursus heel jezelf:
Voornaam en achternaam: *
Email adres: *
Eventuele vraag:
Captcha: *© Copyright 2018 - mirriammuller.nl