Inzichtkaart 1: Vernieuwing en verandering

Er is heel veel gebeurd de laatste tijd. Langzaam aan kom je uit een donkere periode. Een periode van rouw en verlies. Loslaten en de dingen een plekje geven dat was er aan de orde. Dit is je niet in de koude kleren gaan zitten.
Nu breekt er een periode aan waarin er weer licht komt. Duidelijkheid ook hoe nu verder te gaan. Inzichten , steeds meer inzichten hoe jij nu verder mag gaan. Jouw hart staat open voor vernieuwing, verandering.
Je bent klaar met veel dingen. Achter veel zaken heb je definitief een punt mogen zetten. Nu kun je verder. De weg volgen die voor jou goed voelt. Nieuwe dingen ontdekken. Open staan ook voor nieuwe manieren om met zaken en dingen om te gaan.
Je hoeft je niet altijd alles persoonlijk aan te trekken. Dat is nog een oud stuk, waardoor je iedere keer weer geprikkeld werd op jouw gevoel. Daardoor kwamen er steeds weer twijfels boven water. Nu ben je daar langzaam klaar mee.
Jij weet wat je voelt en langzaam aan komt jouw zelfvertrouwen weer terug. Ook jouw eigenwaarde is beter geworden. Maar hier mag nog aan gewerkt worden. Heb jezelf lief, houdt van die persoon die je bent geworden.
Zijn er dingen die je niet bevallen, dan probeer daar een oplossing voor te vinden en ga er mee aan de slag. Zo niet, heb jij dat stukje van jezelf te accepteren.
Langzaam aan ga jij je weer openen. De voorzichtigheid wordt weer een beetje overboord gegooid. En dat is goed zo. Zo kun je weer verder. Maar je bent er nog niet.
Oude stukjes vanuit jouw verleden mogen nog verwerkt gaan worden. Wegduwen heeft geen zin. Durf er naar te kijken. Wat is er gebeurd? En welke invloed heeft dit nu nog op jouw leven? Is de angst er achter nog reëel? Door je dit af te vragen kom je weer een stukje verder en zie je in dat sommige angsten al lang irrelevant zijn geworden.
Geloof in jezelf en ga verder. Volg de weg van jouw hart.

Deze kaart en de erbij behorende tekst zijn onderdeel van mijn eigen ontworpen kaartendeck.
 Interesse in mijn kaartendeck? ♥ Gratis kleurenmeditatie + Gratis E-book de helende kracht van kleuren.
Meer informatie: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen

Inzichtkaart 2: . Afronding
Heel veel energie gaat verloren. Maar op de een of andere manier vindt je iedere keer weer de kracht om verder te gaan.
Je bent iemand die ergens hard voor vecht en echt tot het uiterste gaat om dat te behalen wat jij werkelijk wilt. Keihard heb je geknokt. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.
Maar je bent er nog niet helemaal. Jij wilt voor jezelf de puntjes nog verder op de i zetten. Dingen nog verder uitwerken. Daar ben je heel erg goed en gedreven in.
Jij hebt heel veel wijsheid in je. Daar maak je steeds vaker gebruik van. Alsof jij je dan op een ander netwerk instelt om nieuwe informatie te verkrijgen.
Super hard heb je gewerkt. Je bent niet te stoppen. Volle kracht vooruit.
Jouw intuïtie is sterk vertegenwoordigd en daar maak je dankbaar gebruik van. Steeds vaker volg jij je hart en doet dat wat voor jou goed voelt. Daarmee ben je al heel ver gekomen. Wanneer je nu terug kijkt mag je wel zeggen dat er heel veel veranderd is in een toch kort tijdsbestek. En dat heb je allemaal zelf gedaan.
Toch is het vaak nog niet goed genoeg. En vindt je dat dingen anders en beter kunnen. Leg de lat niet te hoog voor jezelf.
Ga de weg in die je reeds ingeslagen bent. En doe de dingen waar jij je goed bij voelt. Want dat is heel belangrijk voor je. Zo kun je steeds weer energie bijtanken. Die heb je hard nodig om verder te kunnen gaan.

 Interesse in mijn kaartendeck?  ♥ Gratis kleurenmeditatie + Gratis E-book de helende kracht van kleuren.
Meer informatie: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Inzichtkaart 3:Een andere dimensie.
Bekijk alles eens met een andere blik. Jouw ogen zien zoveel meer. Maar toch blijf je het negeren. Je weet zoveel. Sommige antwoorden vallen zo uit de lucht en dan vraag jij je af waar dit vandaan komt. Maar verder doe je er niets mee.
Dat is jammer. Jij kunt zo veel voor anderen betekenen maar je schat jezelf nog te laag in. Hoe is het met jouw liefde voor jezelf?
Jij legt de lat veel te hoog voor jezelf. Nooit is iets goed genoeg. Alles kan steeds beter. Wees toch niet zo hard voor jezelf.
Jij bent een persoon die heel gul is met het geven. Wanneer durf jij eens te ontvangen? Daar heb je moeite mee.
Daarnaast mogen jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen ook nog beter worden. Dus daar mag nog aan gewerkt gaan worden.
Wanneer jij weet dat jij mensen veel kunt bieden en hoe waardevol het is wat je te bieden hebt , gaat alles met sneller.
Momenteel hang je nog vast in een oud stukje. Je hebt nog moeite met prijzen vragen voor jouw werk.
Wanneer jij jouw werk de waarde geeft die het verdient gaan mensen er van zelf ook hogere prijzen voor betalen.
Geloof in jezelf, luister naar jouw hogere zelf en ga dingen doen in plaats van te dromen.

 Interesse in mijn kaartendeck? ♥ Gratis kleurenmeditatie + Gratis E-book de helende kracht van kleuren.
Meer informatie: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Inzichtkaart 4: Samenwerking.
Samen zijn jullie sterk. Samen kunnen jullie veel meer. De een vult de ander aan. Wanneer de een het niet weet, komt de ander met een grandioos idee.
Dit heeft alles te maken met samenwerking. Door samen in teamverband te werken kan er veel meer bereikt worden. Dan stijgen jullie als het ware boven jezelf uit.
Het is een tijd van veel plezier in het werk. Van met het hart werken en dingen doen waar je zelf verder mee komt. Maar vooral de vreugde en het plezier zijn op dit moment het allerbelangrijkste.
Na veel turbulentie komt er meer rust. Een heel andere energie gaat er stromen. En dat voelt heel fijn aan.
Er wordt veel beter werk verricht en het werk gaat sneller. Omdat er nu een soort van ballans is gekomen. In plaats van tegenwerking is er samenwerking ontstaan.
Dit is niet zonder slag en stoot gegaan. Maar jullie hebben veel geleerd van de afgelopen periode en daardoor weten jullie heel goed waar de valkuilen zijn.
Blijf in deze nieuwe energie doorgaan. Dan kunnen jullie nog veel bereiken.
 Interesse in mijn kaartendeck? ♥ Gratis kleurenmeditatie + Gratis E-book de helende kracht van kleuren.
Meer informatie: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Kies op jouw gevoel een van onderstaande inzichtkaarten.
Al deze kaarten zijn gemaakt met encaustic art. Door de jaren heb ik daar overal teksten bij geschreven. Hierdoor is mijn unieke kaartendeck ontstaan. 
Dit kaartendeck bestaat uit 64 zielskaarten ( inzichtkaarten) en een boekje met alle beschrijvingen van iedere afzonderlijke zielskaart.
Deze kaarten zijn een voorproefje van wat je kunt verwachten als jij mijn kaartendeck gebruikt.

Kleurrijke groet , Mirriam


Inzichtkaart 1.  

Zie mogelijkheden
Het is je de laatste tijd heel veel duidelijk geworden. Je hebt heel veel inzichten mogen krijgen. En dat heeft ervoor gezorgd dat je nu precies weet wat jij wilt.
Dit heeft er tevens toe geleidt dat je oude deuren langzaam aan het sluiten bent en bewust een nieuwe weg inslaat.
Sommige mensen passen niet meer in jouw huidige leven en deze zullen dan langzaam aan vertrekken of zich niet meer laten zien. Daarvoor in de plaats komen nieuwe mensen die beter bij je passen. Mensen die jou kunnen helpen in jouw huidige proces. Deze mensen zullen jou nieuwe mogelijkheden laten zien. En jou ook op het hart drukken dat je goed bezig bent. Zij zullen een aanvulling zijn voor jouw leven. En dat voelt heel erg goed.
Steeds ben je bang dingen te verliezen. En hoe meer angst er was, hoe meer je verloren hebt. Nu richt je jouw blik op de kansen en mogelijkheden in plaats van in oude stukjes nog langer energie te besteden. En dat is het beste wat je kunt doen.
Zo heb je een proces van neerwaartse spiraal kunnen omdraaien in een positievere richting voor jezelf. Maar niet alleen voor jezelf. Jij beïnvloedt ook jouw omgeving. Daar waar eerst een hele hoop weerstand is geweest komt nu langzaam aan ook een positievere wending.
Het in kringetjes blijven draaien is vanaf nu afgelopen. Jij bent uit oude negatieve gewoontes gestapt en hebt goed door hoe je het nu voor jezelf beter aan kunt pakken. Super!
Geef jezelf eens een schouderklopje. Want je hebt heel veel werk verzet om hier nu op dit punt te komen.
Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan. Dus zie mogelijkheden, zie de opening en ga ervoor. Zonder je af te vragen waar je uitkomt. Het is goed. Onbevangen, en geloven in een goede uitkomst gaat het nu steeds meer bergopwaarts.
Vandaar creëer je steeds meer ruimte voor jezelf. En dat voelt goed. Zo goed heb jij je in lange tijd niet meer gevoeld.
Dus ga langzaam aan verder en jij kunt heel veel bereiken voor jezelf.
Werken vanuit jouw hart. Werken met passie. Jezelf en anderen blij maken met wie jij bent en wat jij mag en kan gaan delen met de mensen.

Zielstekeningen met een boodschap: http://healing-spirit-art.nl/zielstekening
Uniek kaartendeck: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen

Gratis: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus
Gratis:http://mirriammuller.nl/gratismeditaties
Inzichtkaart 2. 

 Door angst verlamd
Je bent zo’n fijn zachtaardig persoon. Maar door dingen die er in het leven gebuurd zijn wordt jij door angst verlamd. Jij komt niet vooruit. Wat is er gebeurd waardoor jij nu niet verder komt? Waarom ben jij zo bang? Kijk eens of dit voor nu nog wel nog aan de orde is?
Zoveel moois is er om je heen. Maar je ziet het niet. Sla je vleugels weer uit en overstijg je zelf. Maak je los van oude banden zodat je weer verder kunt.
Onbewust doe jij jezelf zo te kort. En het wordt nu echt tijd dat jij ziet hoeveel potenties jij in je hebt.
Jij kunt er nu voor kiezen om gebruik te gaan maken van alles wat jij al in je hebt of blijven hangen in oude patronen die jou al lang niet meer dienen.

Zielstekeningen met een boodschap: http://healing-spirit-art.nl/zielstekening
Uniek kaartendeck: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Gratis: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus
Gratis:http://mirriammuller.nl/gratismeditaties

Inzichtkaart 3. 

Nog niet zo lang geleden heb jij naar jezelf gezocht. Je bent echt gaan kijken van wat wil ik nu nog, en waar word ik blij van? Van daar uit ben je heel erg vaak naar jouw innerlijke stem gaan luisteren. De antwoorden heb je nu eens van jezelf ontvangen. Heel helder en duidelijk wordt alles nu. Steeds meer inzichten heb je mogen ontvangen.
Als een speer gaat het nu. Heel veel mooie dingen mag je zien. Een nieuwe wereld is er voor je open gegaan. Steeds meer beelden. Maar ook contacten. Het lijkt alsof er nu een complete verandering plaats vindt. Maar dan wel in heel positieve zin. Je bent nu niet meer te stoppen. Een nieuwe kijk op alles, dat krijg je nu. Daar wordt je heel erg blij van. Lijkt wel alsof nu alle puzzelstukjes langzaam aan bij elkaar komen. Eindelijk. Het heeft nu lang genoeg geduurd.
Uit een oude fase verder in iets nieuws. Iets overweldigends. Je kunt het zelf nog niet echt bevatten.
Belangrijk in dit hele proces is het om eerlijk naar jezelf toe te blijven. Blijf tijd nemen voor jezelf. En luisteren naar jouw ingevingen, want die zijn goed. Twijfel daar niet meer aan.

Zielstekeningen met een boodschap: http://healing-spirit-art.nl/zielstekening
Uniek kaartendeck: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Gratis: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus
Gratis:http://mirriammuller.nl/gratismeditaties
Inzichtkaart 4. 

Durf je te laten zien.
Er staat een vogeltje in het middelste blauwe gedeelte. Hij laat zich nog niet helemaal zien. 
Het wordt nu tijd dat je laat zien wie je bent en laat horen wat je te vertellen hebt. Tot nu toe ben je veel te bescheiden geweest. Ook jij bent belangrijk.
Zeg wat vaker wat je denkt en voelt. Dan weten de mensen in je naaste omgeving ook wat er zich van binnen bij jou afspeelt.
Je mag wat meer op de voorgrond gaan treden en vooral eens je vleugels uit gaan slaan. Ga er eens vaker op uit en geniet van het leven. Je heb je al veel te lang opgesloten.
Je bent een liefdevolle persoon met een zacht karakter. Durf eens wat meer voor jezelf op te komen en vertrouw bovenal eens op jouw intuïtie. Want deze is bij jou sterk aanwezig en vraagt nu eens om gehoord te worden.
Vertrouw wat meer op jouw innerlijke stemmetje en alles zal veel gemakkelijker voor je verlopen.

Zielstekeningen met een boodschap: http://healing-spirit-art.nl/zielstekening
Uniek kaartendeck: http://mirriammuller.nl/luxe-kaartset-bestaande-uit-64-zielskaarten-inclusief-boek-met-beschrijvingen
Gratis: http://mirriammuller.nl/gratismini-cursus
Gratis:http://mirriammuller.nl/gratismeditaties

Over stijg jezelf
Het wordt nu tijd dat je gaat vliegen. Tijd dat jij jezelf gaat overstijgen. Je hebt zo veel ideeën maar op de een of andere manier komt er niet veel van terecht.
De kleur rood in de tekening geeft je meer daadkracht om je ambities waar te kunnen maken. Dit heb je nu wel even extra nodig want je twijfelt jammer genoeg nog te veel aan jezelf. Daardoor blijf je stilstaan.
En dat is wel heel erg jammer. De knopjes van de bloei zijn er al. Nu mogen deze mooie bloemen ook nog open gaan. Jij mag opengaan en gaan stralen.
Je hebt een snel groeiproces doorgemaakt. Je was er klaar voor en alles is wel heel gemakkelijk gegaan.
Je hebt in het verleden heel veel energie in dingen moeten steken en op dit moment gaat het allemaal veel gemakkelijker.
De energie is op dit moment heel erg goed en daar mag je van profiteren.
Je bent iemand die houdt van eerlijkheid en oprechtheid. Mensen die tegen jou liegen of een leugentje om bestwil verkopen daar heb je heel veel moeite mee.
Het is net of je iedere keer weer met hetzelfde geconfronteerd wordt. Jouw eerlijkheid wordt iedere keer weer op de proef gesteld. En dat maakt het allemaal niet altijd gemakkelijker voor je.
Het is nu tijd om spijkers met koppen te gaan slaan. Schrijf voor jezelf eens op papier wat je echt wilt. Wat vindt jezelf leuk om te doen en waar ben je goed in? Ga dan kijken waar de balans heen doorslaat en maak van daaruit een keuze.
Weet dat je het goed doet en vooral vertrouw op jezelf en jouw eigenwijsheid. Laat je door niemand ergens vanaf halen als het voor jou goed voelt. Want ook dat gebeurd vaak genoeg, dat jij je door anderen in jouw keuzes laat beïnvloeden. Achteraf kun je dan kwaad zijn op jezelf. Maar helaas dan is de kans weer voorbij gegaan.
Dus ga gestaag vooruit op de weg die je reeds bent ingeslagen. Je doet het goed. Vertrouw in jezelf dan is de halve wedstrijd al gestreden.

Deze kaart en de erbij behorende tekst zijn onderdeel van mijn eigen ontworpen kaartendeck.
Woede
Je bent op dit moment heel erg kwaad. Kwaad op jezelf en op de hele wereld. Je ziet het even niet meer zitten.
Er is heel veel gebeurd. En het lijkt of je er op dit moment weinig of geen vat op kunt krijgen. Je bent op dit moment jezelf niet en dat maakt je ook bang. Bang voor wat er zou kunnen gebeuren indien je de kwaadheid niet meer onder controle hebt.
Jou is een hoop onrecht aangedaan. En je weet niet hoe je hier mee om moet gaan. Je twijfelt steeds meer aan jezelf en aan jouw intuïtie. Dat is jammer want deze is heel erg sterk vertegenwoordigd bij jou. Je bent heel erg zuiver bezig geweest. Maar de laatste tijd heb je een andere weg ingeslagen die niet zo goed voor je is. En daar wordt je nu op dit moment heel hard mee geconfronteerd. Het doet pijn en maakt je ook angstig.
Je voelt dingen in jouw omgeving waardoor je gaat twijfelen aan alles. Jouw huis is op dit moment gevuld met negatieve energie.
Het is zinnig om jouw huis en omgeving eens helemaal te gaan reinigen en te kijken waardoor deze negatieve energie in jouw huis is gekomen.
Kijk waar het op dit moment mis is gegaan en welke mensen bij jou over de vloer komen die alleen van jou willen profiteren.
Het is nu heel erg belangrijk om met slechte gewoontes te gaan kappen. Mensen die jou alleen maar energie kosten zijn niet goed voor je. Daar ben je veel te gevoelig voor.
Je bent een dienstbaar persoon maar op dit moment is het alleen maar belangrijk om naar jezelf te kijken en niet naar anderen die je kunt helpen. Jij komt nu op de 1e plaats.
En daar short het wel eens aan. Iedereen kan bij jou aankloppen. Het maakt niet uit hoe laat het is. Nee zeggen, is voor jou heel erg moeilijk. Ook al voelt dat niet zo.
Je hebt een sterke wil en bent vol zelfvertrouwen door het leven gegaan. Maar op dit moment zit je op een dood spoor.
Kijk wat er verandert mag en kan worden. Maak nieuwe keuzes of stel oude keuzes bij. Dat is op dit moment het allerbelangrijkste.
En vooral, geloof erin dat alles weer goed komt.

Deze kaart en de erbij behorende tekst zijn onderdeel van mijn eigen ontworpen kaartendeck.

Even pauze
Jij voelt je helemaal geborgen. Je voelt je momenteel heerlijk. Jij hebt de nodige rust genomen. En nu ben je even bij het komen van de drukke tijd waar je doorheen bent gegaan.
Deze pauze heb je even nodig om dadelijk weer met volle kracht verder te gaan.
Jij weet als geen ander dat het heel belangrijk is om zo nu en dan tijd te nemen voor jezelf. Om weer opnieuw op krachten te komen.
En vandoor uit gaat het dan dadelijk weer met volle kracht verder. Jij bent niet te stoppen. Steeds verder vooruit gaat het. Nieuwe mogelijkheden komen er voor je. En daar ben je heel erg blij mee. Blij dat jij iedere keer weer nieuwe kansen krijgt geboden. Met de nodige inzichten weet je altijd weer het beste uit een situatie te halen. En dat voelt heel goed.
Door alle ervaringen in het leven weet jij nu precies waar jij staat. En je hebt veel eigenwaarde en zelfvertrouwen gekregen. Je hebt je steeds verder omhoog weten te werken naar succes. Het is niet gemakkelijk geweest. Maar voldaan kun je terug kijken op wat jij toch allemaal hebt gepresteerd in het leven. Daar mag je dus echt trots op zijn.
Wat dat betreft blijf je altijd bescheiden en dat siert je.
Door jouw geloof en vertrouwen heb je het al heel ver geschopt. En daar mag en kan nog meer bijkomen. Dat is aan jou. Welke keuzes je gaat maken. En of je zin hebt om daar nog nieuwe energie in te steken.
Je zit er goed, warmpjes bij. Dus je hebt niks te verliezen maar nog meer te winnen.


De doorgang
Er is een opening gemaakt, een doorgang als het ware. Vanaf nu zal alles een stuk soepeler gaan verlopen. Je hebt het ontzettend druk gehad en ook nu nog voel je daar de naweeën van.
Het wordt nu eens tijd dat je aan jezelf gaat denken. Iedere keer blijf je doorrennen en jouwe energie is op aan het gaan.
Ontspannen en leuke dingen voor jezelf doen zijn nu heel belangrijk om die accu weer op te laden. Weet dat je te allen tijde raad mag vragen en om hulp kunt vragen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Gedeelde smart is halve smart.
Je hebt te weinig ruimte voor jezelf over gelaten en dat voel je nu heel erg goed. Het voelt als een steen op de borst. Je hebt je steeds meer laten ontnemen en nu wordt het dus tijd dat je dingen terug gaat vorderen. Laat je door anderen niet meer jouw energie stelen. En wanneer iets niet goed aanvoelt dan doe het dan ook niet.
Nu is het tijd om nieuwe keuzes te gaan maken. Je krijgt er alle ruimte voor. Maar jijzelf zult aan het werk moeten. Zorg er voor dat je goed gegrond bent en met beide voeten op de grond staat. Laat je door niemand meer beïnvloeden. Doe die dingen die jij voor jezelf echt wilt en wat echt goed voelt.
Er zal nog een tijdje veel van je gevraagd worden en je zult het nog altijd druk hebben maar het is net alsof je het nu allemaal veel gemakkelijker aankunt.
Wat vooral op dit moment belangrijk is, is communicatie. Wees eerlijk naar jezelf toe maar ook naar anderen toe. Je bent een trouwe vriend en hebt veel voor anderen over. Daar waar je kunt help je iemand graag. Sla niet door hierin!
Achter in het blauw staat een hond met ernaast in het midden een kindergezichtje.
Maak je niet druk om diegenen die zijn overgegaan het gaat hun goed.


Burn-out, de zoektocht naar mijzelf

De zoektocht naar mijzelf. Een burn-out en dan?

Ik ben letterlijk en figuurlijk om gekiept na een burn-out. Van een vrouw die steeds maar rende was mijn energie opeens op en mijn lichaam gaf heel veel klachten.

Lees hier verder.

Een burn-out en wat dan ? Hoe ga je daar mee om? Tips die jou gaan helpen meer in jouw eigen energie te blijven.

Een burn-out en wat dan ? Hoe ga je daar mee om? 

Tips die jou gaan helpen meer in jouw eigen energie te blijven.

Lees hier verder.....

Wanneer luister jij naar de signalen van jouw lichaam?

Jouw lichaam protesteert. En het gaat steeds harder protesteren indien je er niet naar leert luisteren. Ik ben zelf ook zo eigenwijs geweest. Bleef toch doorrennen in een situatie waar mijn lichaam echt al heel lang klachten aangaf. Stom toch?  Herken jij je hierin ook? Lichamelijke klachten en de energie is op. Lees hier verder......

Wist jij dat je heel gemakkelijk zelf op een leuke creatieve manier kunt werken aan jezelf?

Wist jij dat je heel gemakkelijk zelf op een leuke creatieve manier kunt werken aan jezelf?

En dat kleuren heel veel voor je kunnen doen?

Dat kleuren een helende werking hebben op jouw lichaam? Lees hier verder.......

Hoe kun je kleuren inzetten voor jezelf?

Wist jij dat je heel gemakkelijk zelf op een leuke creatieve manier kunt werken aan jezelf?

En dat kleuren heel veel voor je kunnen doen?

Dat kleuren een helende werking hebben op jouw lichaam?  Iedere kleur van de regenboog kun je gebruiken voor heling en ontspanning in jezelf. 

Lees hier verder........

Zijn jouw gedachten opbouwend?

eb jij er wel eens op gelet waar jouw gedachten de hele dag naar toe gaan? Wij denken zoveel door de dag heen. Maar vaak zijn wij er ons helemaal niet van bewust. Let jij er wel eens op wat je zo de hele dag denk? Er gaat gedurende een dag heel veel in ons om.

En onbewust denken wij heel veel. Hoe opbouwend zijn jouw gedachten? Lees hier verder........

Heel jezelf

Heel wat betekent dit nu? Heel betekent alles. Maar is ook afgeleidt van het woord helen.

Jij hebt zelf alles in je om jezelf te helen. Dat betekent heel jezelf.  Jij bent alles. Ik weet dat dit misschien weerstand bij je op roept. Dat heeft het namelijk bij mij ook gedaan. Als ik dit nu op schrijf ben ik heel emotioneel. Lees hier verder....

Heel jouw innerlijke kind

Veel van de dingen die wij niet graag in ons zien hebben wij aan de kant gezet. Sommige stukken willen wij niet langer voelen. Gewoon omdat het veel te pijnlijk is. Maar werkt dat? Werkt dat op den duur? Heb jij er baat van als jij alles maar parkeert en wegduwt? Lees hier verder......

Tips om als hooggevoelige vrouw meer in jouw kracht te blijven

♥ Ben jij die hooggevoelige vrouw die doodmoe is.

♥ En heb je geen energie om de dag goed door te komen,laat zwijgen dat jij nog echt kunt genieten?

♥ Zit jouw hoofd zo vol, waardoor jouw werk veel meer tijd kost en heb jij moeite om je te concentreren?

Wanneer kies jij nu eindelijk eens voor jezelf en ga je eens luisteren naar jouw lichaam? Lees hier meer.........

Zonder actie verandert er niets. 

Dan krijg jij nog meer van wat je nu al hebt. En is dat wat jij wilt dan is dat prima. Maar wil je nu echt iets in jouw situatie gaan veranderen dan is er werk aan de winkel.

Lees hier meer..........

Wanneer ga jij echt verandering brengen in jouw situatie?

Ik zie zo vaak mensen schrijven over hun ellende en ik begrijp het enerzijds ook , maar anderzijds denk ik dat verhaal hoor ik al een jaar of twee. Waarom blijven mensen steeds weer kiezen voor hetzelfde en komen zij zo niet verder? Lees hier meer.................


© Copyright 2018 - mirriammuller.nl